Любовта Пробива – канализирано от Рон Хед


28 юни 2013

Архангел Михаил

Ние ви поздравявам днес с новината, че вашия свят, най-малко в света на тези които не отричат, се променя. Вижте близко около вас, а не националните и международните новини. Много от вас спряха да ги следят преди известно време така или иначе. Гледайте за променящите се нагласи в собствените си общности. Наблюдавайте дори и възможностите доведени на преден план от тези, достатъчно смели да оспорят дълго преобладаващите нагласи, които вие искате да промените.

В краткосрочен план, не всяка една от тези промени може да се прояви. В дългосрочен план, скъпи сърца, те всички ще станат очевидни. Всичко това служи за да събудят тези които чуват за това току-що, че и много повече.

Погледнете на това което вие наричате социални медии. Как бързо се променят нагласите и разбиранията там? Да, дори и независимо от тези които отказват да го признаят, и независимо от тези на които се плаща да го подкопават. Ще видите че някои все още мислят, че имат възможност да повлияят върху това, което мислите, но ние ви уверяваме, че правомощието да се влияе върху това което мислите е само ваше, ако това е което вие определите. Ние казваме това защото, в допълнение към собствената си енергия, вие призовахте и активирахте нашата. Те се опитват да поставят своите пръсти в дигата, докато времето си върви, но установяват, че имат само десет пръста и дигата вече тече от безброй места.

Любовта пробива. Мир и свобода със сигурност ще последват. За тези, които продължават да настояват, че нищо не се случва, ние имаме следния отговор: Вие грешите. Съжаляваме, но вие грешите. Вътрешните промени в милиони хора наистина се случват сега. И това, приятели мои, е от какво са направени вашите общества и от какво е направен вашия свят. Всичко това е отражение на вас. И вие сте в седалката на шофьора сега.

Ако се надявате, вие сте силни. Ако вярвате вие сте по-силни. Ако виждате, чувате, чувствате, знаете, и обичате, вие сте най-силните от всички. Обединете се заедно сега и покажете на себе си какво можете да направите в мир и любов. Бъдете вашия нов свят и след това гледайте как се появява пред очите ви. Това е, което сте вие. Това е причината да сте тук.

Ние ще говорим с вас много скоро отново. Добър ден, скъпи мои.

Източник

Превод: Hristo


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments